skip to Main Content

Stena Fastigheter har 1506 hyresrätter på Briljant- och Smaragdgatan, Smyckeparken och Safirgatan i Tynnered. Här bygger bolaget även ett äldreboende, seniorhus och förskola. Stena Fastigheter har funnits i området sedan 2005 och arbetar kontinuerligt med att utveckla sina kvarter på ett långsiktigt och hållbart sätt. Trygghet och trivsel står i fokus.

Familjebostäder har ca 1600 lägenheter fördelat på Grevegårdsvägen, Opal- och Briljantgatan. Vi bygger 156 nya lägenheter som innehåller både trygghetslägenheter och BMSS. Sedan årsskiftet 2021 har stora satsningar påbörjats i våra fastigheter och utemiljö vilka ska leda till ett tryggare och mer trivsamt område för boende i Tynnered.

Bostadsbolaget har närmare 800 hyresrätter på Topas- och Briljantgatan i Tynnered. Under hösten 2020 färdigställdes 91 nya lägenheter på Briljantgatan. Inom området har tidigare ett flertal ombildningar till bostadsrätter genomförts och ytterligare en är aktuell som omfattar 58 lägenheter. Fastighetsbeståndet är från 60-talet och står inför en modernisering (ROT).